Bewustzijnssessie

Soms loop je rond met een onbestemd gevoel van angst, boosheid of verdriet. Je begrijpt niet goed waar het vandaan komt. Je hebt een fijn leven en je zou toch gelukkig moeten zijn. Je bespreekt het met je familie, je partner of je vriendinnen. Deze geven je allerlei goed bedoelde adviezen, die je echter niet verder helpen. Zo leef je verder op de automatisch piloot, niet vreselijk ongelukkig, maar ook zeker niet zielsgelukkig.

Bewustzijnsniveaus

De oorzaak van deze onbestemde gevoelens ligt niet in je dagelijkse bewustzijn  maar in je onderbewuste.  In je onderbewuste bevindt zich je langetermijngeheugen, je gewoontes en je emoties. Je gewone, rationele bewustzijn vindt deze emoties maar lastig. Ieder keer als een emotie zich toont stelt  je dagelijkse bewustzijn alles in het werk om deze te negeren of te rationaliseren. Met behulp van hypnotherapie krijg je toegang tot dit onderbewuste en ontdek je waar al je onrust vandaan komt. Je vindt antwoorden op vragen zoals:

– Wat wil ik nu echt?

– Waar ligt mijn passie?

– Wat zijn mijn dromen en verlangens?

– Wat zijn mijn kwaliteiten en talenten?

– Hoe blijf ik dicht bij mezelf?

Bewustzijnsessie

Vragen die niet je leven beheersen, maar die wel regelmatig de kop op steken. Je hebt geen behoefte aan een lang traject, maar zou er wel eens samen met iemand naar willen kijken en handvatten krijgen om hier mee aan de slag te gaan. Dit kan met behulp van een Bewustzijnssessie.

Het antwoord op jouw vragen ligt in jezelf!

Hoe werkt het?

Voorafgaand aan de sessie krijg je een korte vragenlijst zodat ik me goed kan voorbereiden en we snel aan de slag kunnen. Het kan zijn dat ik je vraag iets voor te bereiden, bijvoorbeeld het lezen van een artikel of het maken van een opdracht.
Tijdens de sessie maak ik gebruik van diverse methoden, hypnose, maar ook (familie) opstellingen en visualisaties. Hierdoor ga ga je op verschillende niveaus van je bewustzijn aan de slag.

Jouw investering

Een Bewustzijnssessie kost € 125,00
Cliënten die al eerder bij mij zijn geweest betalen € 95,00

Na een Bewustzijnssessie

  • Heb je meer inzicht in jezelf en je kwaliteiten en talenten.
  • Weet je wat je nu echt wilt in dit leven.
  • Heb je handvatten om hier ook direct mee aan de slag te gaan.
  • Ervaar je meer zelfacceptatie en zelfliefde
  • Besef je hoe waardevol en uniek jij bent!

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met mij op via het contactformulier of stuur me een WhatsApp berichtje

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?