Hypnose workshops

Hypnose is naast heel effectief ook nog eens heel ontspannend. Je komt in een staat van trance waardoor je krijgt toegang tot je onderbewuste, een soort kelder waarin van alles opgeslagen ligt. Al je herinneringen worden hier bewaard. Je vindt er je angsten en beperkende overtuigingen, maar ook onontdekte kwaliteiten en talenten. Het is de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen, op te ruimen en waardevolle zaken op te poetsen en in het licht te zetten. Een hypnose workshop is hier heel geschikt voor.

  • Wil je weten over hoe hypnose precies werkt?
  • Ben je nieuwsgierig naar de kracht van hypnotherapie?
  • Wil je hypnose ervaren en weten hoe je jezelf met zelfhypnose kunt ondersteunen

Volg een workshop en ontdek de magie van hypnose!

Tijdens de hypnoseworkshop leer je hoe je jezelf kunt ondersteunen met behulp van hypnose. Je krijgt informatie over wat hypnose is en hoe je het toe kunt passen in je dagelijks leven. Na het volgen van de hypnoseworkshop merk je dat je steviger in je schoenen staat en meer controle hebt over je emoties. Na afloop van de workshop krijg je een audio opname toegestuurd zodat je ook thuis met de hypnose aan de slag kunt.

WorkshopDatum en tijd
Symbolenreiswoensdag 18 november 10:00 uur tot 11:30 uur
Zelfvertrouwenvrijdag 15 januari 13:30 uur tot 15:00 uur
Ultra High®woensdag 17 februari 10:00 uur tot 11:30 uur

Inhoud van de verschillende hypnose workshops

Symbolenreis

Iedereen heeft kwaliteiten en talenten meegekregen bij de geboorte, ook jij! Vaak blijven deze kwaliteiten en talenten ongebruikt in de kelder van je bewustzijn, je onderbewuste, liggen. Tijdens deze workshop ga je deze kwaliteiten en talenten (opnieuw) ontdekken en ze in het licht zetten. Je gaat je herinneren hoe mooi en bijzonder ze zijn en ze meer en meer inzetten om je doelen te bereiken.

“Het symbool wat naar boven kwam was een gele bal, zoals bij de lotto. Hierdoor besefte ik mij weer dat ik goed ben zoals ik ben, dat ik de wereld veel te bieden heb en dat ik mezelf niet klein hoeft te houden. Ik heb dit symbool als reminder op het bureaublad van mij laptop gezet, zodat ik er steeds aan herinnerd word”.

John

Zelfhypnose voor meer zelfvertrouwen

Tijdens deze workshop krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost. Je gaat afrekenen met alles wat jou tegenhoudt om te doen wat je echt wilt. Je rekent af met alle negatieve overtuigingen die je in de loop van je leven hebt meegekregen. Na deze workshop zal je steviger in je schoenen staan en positiever naar jezelf kijken.

“Wat een bijzonder ervaring deze hypnoseworkshop. Ik kijk met andere blik de wereld in, ik voel me anders en gedraag me anders. Ook mijn omgeving merkt dat ik beter in mijn vel zit en me niet meer laat overrompelen door de oordelen van anderen”

Joost

Ultra Height ®

Ultra Height is een bijzondere vorm van hypnose. Vanuit een diepe trance stijg je als het ware boven jezelf uit en maak je contact met je hogere bewustzijn. In deze staat van zijn kun je antwoord vinden op grote levensvragen en jezelf helen.

“Het antwoord op mijn vraag wat ik mag doen in dit leven is delen en verbinden. Iets waar ik al volop mee bezig ben en waar ik blij van word. Fijn om deze bevestiging te krijgen.

Frannie

Na de workshop krijg je een geluidsopname thuisgestuurd zodat je ook thuis met de hypnose aan de slag kunt.

Jouw investering

Een workshop kost € 29,00 per persoon. Deze prijs is inclusief koffie/thee/ water en een audio opname om thuis mee aan de slag te gaan. Er is plaats voor maximaal 6 personen.

Individueel traject


Tijdens een hypnotherapie workshop is het niet mogelijk in te gaan op individuele vragen en/of situaties. Een individueel traject is dan meer geschikt. Neem contact op via WhatsApp om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsgesprek via videobellen.

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?