Online Masterclasses ‘Een huis vol emoties’

Je hebt mijn boek Een huis vol emoties aangeschaft, gelezen en weer aan de kant gelegd. Je nam jezelf voor om er binnenkort écht mee aan de slag te gaan. De wil is er, de behoefte ook, maar toch lukt het je niet om tijd vrij te maken.

Misschien voel je, net als Dora, angst? Het is behoorlijk spannend om naar binnen te keren en te voelen wat er speelt. Of gun je jezelf niet de tijd?

Of wellicht twijfel je juist of je het boek wel zal kopen. Er liggen immers nog een aantal van dit soort ‘zelfhulpboeken’ op jouw aandacht te wachten.

Doe het samen

Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel 😊. Ook ik heb zo’n stapeltje. Wat mij helpt en wat ik ook vaak van anderen hoor, is dat het fijn is om zo’n proces samen aan te gaan. Wil jij dit ook? Doe dan mee met de online Materclasses van Een huis vol emoties.

Je kunt ook aan de Masterclasses mee doen zonder het boek te bestellen. Je mist dan wel de mogelijkheid een en ander nog eens na te lezen. De Masterclasses zijn los te boeken, dus je kunt je ook specifiek aanmelden voor een Masterclass over een emoties waar je graag meer van wilt weten.

Lees meer over mijn boek en hoe je het kunt bestellen.
(Om de Masterclass te volgen is aanschaf van het boek NIET vereist)

  Inhoud van de Masterclass

  De basis van de Masterclasses zijn de hoofdstukken uit het boek Een huis vol emoties. Tijdens de Masterclass lees ik het verhaal van Dora voor, vertel ik over de theorie van de emotie die op dat moment centraal staat en doet ieder voor zich de oefening. Vervolgens wisselen we ervaringen uit en is er alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Afhankelijk van de behoefte van de groep krijg je ook extra oefeningen.

  Na de Masterclass

  • Weet je meer over de emotie die we behandeld hebben.
  • Kun je je emoties herkennen en erkennen, hun boodschap begrijpen en zelf kiezen hoe je erop wilt reageren.
  • Sta je steviger in je schoenen en maak je keuzes die echt bij je passen.

   Jouw investering per Masterclass is € 29,00

   De Masterclasses zijn op maandagavond van 19:45 tot 21:15 uur:

   3 Juli 2023De kracht van emoties.
   11 September 2023Wat heeft angst jou te vertellen?
   9 oktober 2023Van verbazing naar verwondering of verbijstering.
   6 november 2023Het nut van afkeer.
   8 januari 2024De andere kant van vreugde.
   5 februari 2024Boosheid constructief inzetten.
   4 maart 2024De helende werking van verdriet.
   8 april 2024De zware last van schuld en schaamte.
   6 mei 2024Liefde is wat jij bent!

   De training is online, maar je bent live aanwezig en kan alle vragen stellen die je hebt. Er is voldoende ruimte voor individuele vragen, en je leert van elkaars ervaringen. Afhankelijk van waar de groep behoefte aan heeft geef ik extra informatie of opdrachten. Ook na de Masterclass kun je mij mailen of appen als je ergens tegenaan loopt.


   Open WhatsApp
   1
   Stel je vraag via WhatsApp
   Hallo, waar kan ik je mee helpen?