Podcast

” De podcasts van Lia zijn prettig om naar te luisteren en bevatten goede informatie”
Jolanda

Wat is een podcast?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, een podcast, toch bestaan ze als sinds 2004. Je kunt een podcast zien als een een soort radio-uitzending maar dan op het moment dat het jou uit komt. Op deze pagina vind je al mijn podcasts. Als je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe afleveringen kun je je abonneren via Spotify door op volgen te klikken.

In mijn podcast deel ik informatie over verschillende onderwerpen zoals emoties, bewustzijn, spiritualiteit en natuurlijk over hypnotherapie. Zelf vind ik het heerlijk om een podcast te luisteren als ik bezig ben met huishoudelijke klussen of tijdens het sporten.

Ik wens je veel luisterplezier!

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?