Een huis vol emoties

Hou je van een spannend verhaal vol avonturen?

Dit boek neemt je mee in het leven van Dora, een vrouw die leeft zoals anderen van haar verwachten. Ze is gewend zich aan te passen in de hoop dat ze hierdoor geaccepteerd en geliefd wordt. Ondanks dat ze zo haar best doet om het iedereen naar de zin te maken, zijn haar ouders gescheiden en verlaat haar grote liefde haar. Ze vraagt zich af wat ze verkeerd heeft gedaan, wat ze anders had moeten doen. Ze veroordeelt zichzelf en vindt dat ze gefaald heeft. Dan gebeurt er iets opmerkelijks, iets dat haar leven zal veranderen.

Doloris en Kolero, mijn favorieten….. Moest een traantje laten op het laatst, prachtig, zo voelbaar!! Mijn complimenten, zo fijn om te lezen en de tekeningen zo prachtig. Het komt echt binnen!
Sabien

Wil je aan de slag met leuke teken- en schrijfoefeningen waardoor je jezelf beter leert kennen?

Elk hoofdstuk bevat creatieve teken- en schrijfoefeningen die je helpen inzicht te krijgen in je emoties. Het gaat er niet om een kunstwerk te maken of een roman te schrijven. Het laat je zien wat in jou leeft.

Je hebt een prachtige combinatie gemaakt waarbij je alle belangrijke elementen van je bewust worden van emoties en hier in werken, aangeraakt op een manier die beeldend en herkenbaar is.
Jessica

Wil je meer kennis over emoties en hoe ze jou beïnvloeden?

In dit boek staan acht emotiegroepen centraal: angst, verbazing, afkeer, vreugde, boosheid, verdriet, schuld/schaamte en liefde. Over al deze emoties krijg je informatie die je helpt te begrijpen waarom je reageert zoals je doet.

Werk – doe – en – leesboek

Het is een werk-doe-en-leesboek. Je kunt het gebruiken op de manier die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar informatie, een bijzonder verhaal of juist creatief aan de slag wilt. Het kan allemaal.

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?