Geef je onderneming een boost met het incarnatiewiel

Herken je dit?

Je bent al een tijdje ondernemer en je merkt dat de passie waarmee je begon tanende is. Het nieuwtje is eraf en het begint te voelen als een gewone baan. Je wordt geregeerd door de waan van de dag en het plezier waarmee je begon is verdwenen. Je springt geen gat meer in de lucht als zich een nieuwe klant of opdracht aandient; het is gewoon werk.

Dit is niet waarvoor je je onderneming bent gestart. Je wilde een verschil maken, met plezier en enthousiasme je geld verdienen met datgene waar je het beste in bent. De vrijheid trok je aan, werken en leven onder jouw voorwaarden, flexibel zijn, vrij zijn om je eigen pad te volgen en daar ook je omzet mee te maken. Kortom, je bent het heilige vuur, je missie kwijt.

Een duwtje in de rug

Het is tijd om hier verandering in te brengen. Tijd om opnieuw te onderzoeken waar naar verlangt, in plaats van je te richten op wat je beperkt. Dit betekent niet dat alles wat je in de loop der jaren hebt opgebouwd nietszeggend is; integendeel, alle ervaring die je hebt opgedaan, helpt je juist om opnieuw richting te bepalen. Een sessie met het incarnatiewiel kan je net dat duwtje geven wat nodig is om je koers te verleggen.

Bepaal opnieuw jouw richting met behulp van het incarnatiewiel

 • Ontdek welke talenten en kwaliteiten je nog meer hebt om je onderneming een boost te geven.
 • Bepaal opnieuw je koers en doe meer van wat je wel wilt, in plaats van wat je niet wilt.
 • Hervind je passie en je missie in je ondernemerschap.
 • Besef dat je perfect toegerust bent voor datgene wat je de wereld te bieden hebt.
 • Volg je verlangens en voer ze uit.
 • Ervaar groei en voldoening in je ondernemerschap en je leven.

Boodschappers uit het verleden en uit de toekomst

Tijdens een sessie met het incarnatiewiel maak je kennis met een aantal incarnaties van jou. Incarnaties die talenten, eigenschappen en kwaliteiten in zich hebben die ook in jou aanwezig zijn en waar jij je (nog) niet van bewust bent. Door hier contact mee te maken kun je ze uitnodigen en gebruiken in je huidige leven. Hierdoor ga je anders naar jezelf en je onderneming kijken, en ga je met meer plezier en energie aan de slag.

Hoe verloopt een sessie met het incarnatiewiel?

Elke sessie begint met het vaststellen van jouw vraag. Het uitgangspunt is altijd jouw verlangen. Waar wil je naartoe? Wat wil je aanpassen in je onderneming zodat deze je energie geeft in plaats van alleen maar opslurpt? Hoe kun je wijzigingen doorvoeren die je helpen werk en privé meer in balans te krijgen?

 • Hoe neem ik meer de regie in mijn onderneming?
 • Welke onontdekte kwaliteiten en talenten kan ik gebruiken om mijn onderneming te leiden?
 • Hoe houd ik de balans tussen werk en privé?
 • Op welke manier kan ik mijn omzet verhogen?
 • Wat is er nodig om weer plezier en voldoening uit mijn onderneming te halen?

Voel je welkom en op je gemak

Voorafgaand aan de sessie begeleid ik je door een meditatie om ervoor te zorgen dat je je helemaal op je gemak voelt voordat we beginnen. We gaan uitgebreid in op de vraag waar je helderheid over wilt krijgen. Hierbij focussen we op wat je graag wilt, waar je naar toe wilt

De opstelling met het incarnatiewiel

De opstelling met het incarnatiewiel vindt plaats aan tafel. Voor jouw komst creëer ik een veilige en ondersteunende ruimte waarin de incarnaties zich kunnen tonen en jij je kunt ontspannen. Er zullen bijzondere dingen gebeuren, zoals het ervaren van lichamelijke sensaties of het opkomen van innerlijke beelden. Dit is volkomen normaal. Het maakt deel uit van het proces om te ontdekken wat je nodig hebt om te groeien als ondernemer en als mens. Ik moedig je aan om hier zonder oordeel of verwachtingen in te stappen. Elke incarnatie zal je een aanwijzing geven naar wat jij in kan zetten om je onderneming met meer voldoening te leiden. Ik vertaal de beelden die er komen naar concrete kwaliteiten, talenten en  eigenschappen die je helpen stappen te zetten naar jouw doel.

Tot slot

Aan het einde van de sessie geef ik een uitgebreide  samenvatting van wat de incarnaties ons hebben laten zien. Er is alle gelegenheid om vragen te stellen over hoe je de opgedane inzichten kunt toepassen in je onderneming. Je gaat naar huis met een aantal suggesties om met passie en plezier verder te bouwen aan je zaak.
Je kunt de sessie opnemen zodat je thuis alles nog eens op je gemak kunt beluisteren. Na de sessie is het altijd mogelijk nog vragen te stellen of ervaringen te delen via e-mail, WhatsApp of telefonisch. Ook kun je er voor kiezen om of een aantal vervolgsessies te boeken.

Het incarnatiewiel is onderdeel van het gedachtengoed van Liane Baltus van The Spirit of Words. Ik heb een licentie om het incarnatiewiel in 2024 op te zetten.

Jouw investering in je onderneming én jezelf

De kosten voor een sessie met het incarnatiewiel zijn € 297,00. Een sessie duurt circa 2,5 uur. Wil je de inzichten uit het wiel integreren in je leven en onderneming? Plan dan aansluitend een drietal coachsessies in. De kosten voor het incarnatiewiel inclusief drie coachsessies zijn € 597,00. Een coachsessie duurt maximaal 2 uur.
Deze prijzen zijn exclusief 21% btw


Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je bellen met 06-2502503, of stuur een mail naar welkom@liavandenberg.nl

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?