Tarieven en vergoeding zorgverzekeraar

Een hypnose traject begint met een uitgebreide intake. Ik stuur je een intakeformulier op en naar aanleiding daarvan gaan we in gesprek om samen te kijken welke aanpak het beste bij jou past. We gaan ook direct aan de slag met de behandeling. Soms is één sessie al voldoende om verder te kunnen. Deze eerste sessie heeft geen tijdslimiet en is daarom ook wat duurder dan een reguliere sessie. De kosten voor de intake + sessie zijn € 149,00. Na een week hebben we nog even contact en bespreken we of er meer sessies gewenst zijn. Een vervolgsessie kost € 95,00 en duurt maximaal 90 minuten. Dit is inclusief btw, eventuele audio opnames en informatieve lectuur. Na de sessie ontvang je van mij een factuur per mail die binnen 14 dagen betaald dient te worden. Je dient de factuur zelf te declareren bij je zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT vergoedbaar. Mijn individuele sessies worden in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars via het aanvullende pakket.

Meer informatie over eventuele vergoedingen vind je hier.
Neem bij twijfel altijd even contact op met je zorgverzekeraar!

  • Ik ben zuinig op jouw gegevens en ga daar uiteraard zorgvuldig mee om zoals je kunt lezen in de privacyverklaring.
  • Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Meer informatie over de klachtenregeling.
  • Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Meer informatie over de beroepscode.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur dan een WhatsApp bericht naar 06-25025032 voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via videobellen.

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?