Werkwijze en tarieven

Voordat we aan de slag gaan met een hypnotherapie of ademsessie is er een intakegesprek. We bespreken dan welke problemen je ervaart en wat je wilt bereiken. Vervolgens gaan we direct aan de slag met hypnotherapie, ademtherapie of een combinatie hiervan.

Draag voor de sessie comfortabele, loszittende kleding en plan als het mogelijk is zo weinig mogelijk afspraken voor de rest van de dag. Er kan veel gebeuren in een sessie en het is fijn als je dat in alle rust kan verwerken.

Tarief en mogelijke vergoeding zorgverzekeraar

Een therapiesessie kost €125,00 Dit is inclusief btw, eventuele audio opnames en informatieve lectuur. Na de sessie ontvang je van mij een factuur per mail die binnen 14 dagen betaald dient te worden. Je dient de factuur zelf te declareren bij je zorgverzekeraar.

Voor een Access Bars behandeling is alleen vergoeding mogelijk als dit onderdeel is van een therapiesessie. Een losse Access Bars sessie kost € 75,00. Ben je bij mij in therapie dan betaal je € 65,00.
Meer over Access Bars lees je hier.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT . Mijn individuele sessies worden in veel gevallen gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars via het aanvullende pakket.

Meer informatie over eventuele vergoedingen vind je hier.
Neem bij twijfel altijd even contact op met je zorgverzekeraar!

  • Ik ben zuinig op jouw gegevens en ga daar uiteraard zorgvuldig mee om zoals je kunt lezen in de privacyverklaring.
  • Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Meer informatie over de klachtenregeling.
  • Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Meer informatie over de beroepscode.
Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?