Tarieven en vergoeding zorgverzekeraar

Een hypnose traject bestaat gemiddeld uit drie tot vijf sessies en een telefonische evaluatie een maand na de laatste sessie. Een sessie duurt ca. 90 minuten. De kosten voor een sessie zijn € 95,00. Dit is inclusief btw, eventuele audio opnames en informatieve lectuur. De sessie dient vooraf voldaan te worden, hiervoor ontvang je een factuur met een betaallink. Je dient de factuur zelf te declareren bij je zorgverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT (Collectief Alternatieve therapeuten.) Mijn individuele sessies worden in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraars via het aanvullende pakket.

Meer informatie over eventuele vergoedingen vind je hier.
Neem bij twijfel altijd even contact op met je zorgverzekeraar!

  • Ik ben zuinig op jouw gegevens en ga daar uiteraard zorgvuldig mee om zoals je kunt lezen in de privacyverklaring.
  • Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Meer informatie over de klachtenregeling.
  • Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Meer informatie over de beroepscode.

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Stuur dan een WhatsApp bericht naar 06-25025032 voor het maken van een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via videobellen.

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?