Ontdek en ontwikkel jouw unieke talenten met het incarnatiewiel

 • Ontdek je verborgen talenten en kwaliteiten
 • Geef je zelfvertrouwen een boost
 • Besef dat je perfect toegerust bent voor dat wat je de wereld te brengen hebt.
 • Voel je verlangens en voer ze uit.
 • Ervaar groei en voldoening in je leven.

Jouw unieke bijdrage aan de wereld

Net als ieder mens kom je hier op aarde met een pakketje talenten. Deze zijn bedoeld zijn om jouw unieke bijdrage te leveren aan het grotere geheel. Niet elk talent wordt gewaardeerd of geaccepteerd. Door je omgeving worden sommige talenten geprezen en andere genegeerd of je wordt er zelfs om veroordeeld. Veel is afhankelijk van het gezin en de cultuur waarin je opgroeit. Hierdoor ben je je vaak niet bewust van een aantal jouw unieke talenten. Je herkent ze niet omdat ze niet gewaardeerd worden of omdat je er om afgewezen wordt.

Boodschappers uit het verleden en uit de toekomst

Tijdens een sessie met het incarnatiewiel laat ik je kennismaken met een aantal incarnaties in jou. Een incarnatie kun je zien als de belichaming van een talent of kwaliteit. Het zijn mensen waarmee je een talent, eigenschap of kwaliteit deelt. Boodschappers uit het verleden en uit de toekomst die je laten zien wat jullie gemeen hebben. Hierdoor ga je anders naar jezelf kijken, jezelf meer waarderen en accepteren. Je zelfvertrouwen groeit en je gaat je talenten en kwaliteiten inzetten om te doen wat je echt wilt.

Wat brengt het incarnatiewiel jou?

 • Je ontdekt welke talenten en kwaliteiten je in kunt zetten om je doel te bereiken.
 • Je krijgt meer vertrouwen in jezelf.
 • Er komt meer helderheid over wat jouw missie is in dit leven.
 • Je laat je onzekerheden achter je en maakt je verlangens waar.

Hoe verloopt een sessie met het incarnatiewiel?

Elke sessie begint met het vaststellen van jouw vraag. Het uitgangspunt is altijd jouw verlangen. Wat wil je nu echt? Waar verlang je naar? Hoe zou jouw leven eruit zien als dit verlangen meer ruimte krijgt?

 • Hoe kan ik steviger staan in mijn moederschap?
 • Op welke manier kan ik mijn kwaliteiten als healer meer ruimte geven?
 • Wat helpt me om bij mezelf te blijven in een relatie?
 • Op welke manier kan ik beter voor mijn lichaam zorgen?
 • Hoe kan ik anders omgaan met mijn hoog gevoeligheid?
Het incarnatiewiel

Een opstelling met het incarnatiewiel vindt plaats aan tafel. Voor jouw komst creëer ik een veilige ruimte waarin de incarnaties zich kunnen tonen. Ik vertaal de beelden die er komen naar concrete adviezen die je helpen je vraag te beantwoorden. Aan het einde van de sessie geef ik een samenvatting van wat de incarnaties te vertellen hebben. Je kunt de sessie opnemen zodat je thuis alles nog eens op je gemak kunt beluisteren.

Het incarnatiewiel is onderdeel van het gedachtengoed van Liane Baltus van The Spirit of Words. Ik heb een licentie om het incarnatiewiel in 2024 op te zetten.

Jouw investering in jezelf

De kosten voor een sessie met het incarnatiewiel zijn € 297,00. Een sessie duurt ca 2,5 uur.

Plan dan aansluitend een drietal therapiesessies in. De kosten voor het incarnatiewiel inclusief drie therapiesessie zijn € 597,00. Een therapiesessie duurt maximaal 2 uur.


Wil je overleggen of dit traject bij jouw past?

Maak dan een afspraak voor een gratis online kennismakingsgesprek via 06-2502503, of stuur een mail naar welkom@liavandenberg.nl

Dit gesprek is gratis en verplicht je tot niets!

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?