Rust in je hoofd en je lichaam met Access Bars®

Herken je dit?

  • Je ervaart stress en onrust en wordt soms overspoeld door je emoties.
  • Je voelt je moe en uitgeblust, zonder dat je goed weet waarom.
  • Je blijft maar piekeren over zaken die je niet kan veranderen.
  • Je wordt regelmatig geteisterd door herinneringen uit je verleden.
  • Je maakt je zorgen over de toekomst en ligt nachten lang oplossingen te verzinnen.

Een heerlijke Access Bars sessie ontvangen. Fantastische behandeling om de dingen die te veel energie kosten in je hoofd te laten verdwijnen en plaats te maken voor de dingen die je energie geven. Mooi, verhelderend en rustgevend.
Trudy

Even helemaal niets

Hoe zou het zijn om bij mij in de praktijk in de relaxstoel te komen liggen, met je kleding aan, je schoenen uit en je bril en horloge af? Je hoeft niets te denken of te doen. Je hoeft zelfs niet eens bewust te ontspannen. Tijdens de behandeling word je meestal vanzelf rustiger. Maar, het is ook prima wanneer dat niet zo is. Alles mag er zijn.

Als je het prettig vindt om te praten tijdens de behandeling mag dit, maar het hoeft niet. Jij gaat lekker liggen. Ik raak je handen, je voeten en daarna 32 punten op je hoofd aan. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je hebt. Al deze zaken zijn opgeslagen in de vorm van energie. Door het aanraken van de punten gaan de banen (Bars) tussen die punten stromen en kunnen zo hun energie loslaten. Alles wat voor jou overbodig is, en waarvan jij bewust of onbewust bereid bent het los te laten, zal verdwijnen. Je krijgt hierdoor meer ruimte in je hoofd en je lichaam. Je kunt het vergelijken met het opruimen en defragmenteren van de harde schijf van je computer. Je verwijdert overbodige bestanden en creëert daardoor ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Je computer werkt daarna ook weer sneller. Dit effect kan enkele dagen tot weken aanhouden. Je kunt deze behandeling zo vaak ondergaan als voor jou goed voelt.

Het leek wel of er allerlei luikjes in mijn hoofd geopend werden en er een frisse wind doorheen waaide.
Suzan

Het resultaat van de behandeling is:

  • Meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam.
  • Meer energie.
  • Je wordt niet langer geplaagd door allerlei hersenspinsels.
  • Meer vertrouwen in jezelf.
  • Je laat je minder snel door je emoties meeslepen.

Een Acces Bars behandeling kost € 75 en duurt ongeveer een uur.

Eerst hard aan het werk met een hypnotherapiesessie en daarna tot rust komen tijdens de Acces Bars behandeling. Een superfijne combinatie!
Johan

Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je bellen naar 06-25025032 of mail naar welkom@liavandenberg.nl

Open WhatsApp
1
Stel je vraag via WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee helpen?