Reiki behandeling

Heb jij:

 • moeite met ontspannen?
 • medisch onverklaarbare klachten?
 • last van slapeloosheid?
 • weinig energie?
 • mentale en emotionele klachten?

Boek dan een Reiki behandeling en ervaar deze weldadige, helende, universele levensenergie.

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeswijze die iedereen kan leren, er wordt namelijk gewerkt met universele levensenergie. Deze energie is er altijd en overal. Door middel van Reiki wordt de energie versterkt en geconcentreerd. Hierdoor kan ze gemakkelijk doorgegeven worden.

Als kind sta je heel dicht in contact met deze levensenergie, maar tijdens het opgroeien wordt dat minder. Het is dus nodig om het kanaal waardoor de Reiki stroomt opnieuw te openen, voordat Reiki toegepast kan worden. Een Reiki Master doet dit tijdens de opleiding.

Hoe ziet een Reiki-behandeling er uit?

Eerst maken we kennis en vraag ik naar je specifieke klachten. Als je op de behandelstoel ligt, stem ik me af op de energie. Met mijn handen beweeg ik een paar centimeter boven je lichaam om te voelen waar de energie stroomt en waar zij stagneert. Vervolgens breng ik de energie in balans door mijn handen op diverse plaatsen op je lichaam te leggen, over je kleding heen.

Wat doet Reiki?

Reiki geeft je precies wat je nodig hebt. Het helpt je te ontspannen of zorgt juist voor nieuwe energie. Het verlicht pijn en versterkt het zelfhelend vermogen van je lichaam. De behandeling werkt bij lichamelijke, psychische en emotionele klachten. Het is geen vervanging van de reguliere geneeskunst, maar kan deze wel ondersteunen. Naast Reiki is het belangrijk om ook je levenswijze aan te passen door regelmatig te bewegen, te ontspannen en gezond te eten. Reiki helpt je om in balans te komen, maar het is geen wondermiddel.

  Wat ervaar je tijdens een Reiki-behandeling?

  Iedereen ervaart een Reiki-behandeling anders. Het kan zijn dat je warmte of kou voelt, tintelingen of een wat prikkend gevoel. Sommige mensen beseffen pas na een paar dagen wat de Reiki met hen gedaan heeft. Voor een goed resultaat kun je het beste een aantal behandelingen na elkaar plannen.

  Wat is het resultaat van de behandeling?

  • Vermindering van spanning in je lichaam.
  • Vermindering van pijnklachten.
  • Beter slapen.
  • Vermindering van mentale en emotionele onrust.
  • Vergroten van het zelfhelend vermogen van je lichaam.

  Een Reiki behandeling kost € 75 duurt ongeveer een uur.

  Voor meer informatie en het maken van een afspraak kun je bellen naar 06-25025032 of mail naar welkom@liavandenberg.nl

  Open WhatsApp
  1
  Stel je vraag via WhatsApp
  Hallo, waar kan ik je mee helpen?